Поправка на втостъкла
 

 

Ремонт автостъкла
 

 

Поправка на шупли,люспи и пукнатини
 

Предлагаме поправка на автостъкла на ваш адрес за улеснение на клиента, шупли, люспи и пукнатини по взаимствана Американска технология!

 

 Ремонт на автостъкла

 

При удар на вашето автостъкло от камаче, или други наранявания, трипластовите автостъкла то тогава става възможно и техния ремонт .Върху ударените автостъкла се появява люспа ,звезда или лупа това е строго индивидуално за всеки удар .Ремонт на автостъкла е възможен защото трите пласта от които е направен позволяват върху спукания участък да се създаде налягане със специален инжектор и да се вкара специално разработен за целта фотополимер.Техникът наблююдава процеса на пълнене и когато прецени че пукнатините върху автостъкла са запълнени ,обработва със UV светлина.Полимера се втвърдява и слепва пукнатините.Ремонт на автостъкла се счита за успешен и на 100% възвърната здравина ,когато полимера изпълни до край пукнатините.Най големия враг на лепене на автостъкла е замърсяването .Много хора се заблуждават ,че няма да имат проблем след като не е тръгнал дълъг лъч и продалжават да си карат спуканите автостъкла с дни ,месеци, а може и години да минат когато ще тръгне въпросния лъч.Тогава вазстановяване на автостъкла ще бъде със намален % от здравината и видимата част на ремонта.Това е така ,защото влагата ,която влиза вътре наслагва частици и други неща и почистването е невъзможно.Затова когато ви удари камъче върху вашите автостъкла не чакайте да стане късно за ремонт.Залепете безцветно найлоново тиксо върху наранения участък ,за да не влиза влага и мърсотия и ни се обадете за да направим възможно най добрия и качествен ремонт на автостъкла!                  

Поправка и ремонт на автостъкла

БППавтостъкла

Дългогодишен професионалист в поправката и ремонта на автостъкла!

 

Над 10 години в сферата на поправката и ремонта! Фирмата разполага с добре обучен екип от професионалисти за поравка и ремонт на автостъкла! Ние добре знаем че времето е ценно за вас, изпълняваме поръчките в най-кратък възможен срок!

Развили сме дейността си поправка на адрес за ваше улеснение! Главно ходим на адрес в София, Перник, Радомир, Дупница, Своге, Елин Пелин, Ботевград, Костинброд, Златица, Пирдоп, Ихтиман и Самоков. Но ако вие не сте, от посочените региони не значи че не можем да ви посетим и извършим монтаж!

Доверете ни се както направиха много наши клиенти!

Моля пратете запитване или ни се обадете очакваме ви!

 

С радост ще откликнем!

 

Поправка и ремонт на автостъкла