Автостъкла за Автобуси, Тролей, Трамвай и др.

 

В дългогодишният си опит с Автобусни, Трулейбусни, Трамвайни автостъкла ние можем да ви помогнем в избора ви на най-подходящото решение за вашето автостъкло. За да не изпуснем и най-малак детайл, при вас идва наш консултант и вниква заедно с вас във вашия проблем! Предлагаме челни, задни и странични автостъкла от водещи европейски производители и също техен висококачествен аналог от други страни (Турция, Китай ) на добри цени! Също така изработваме автостъкла ако не са налични или цената не ви удоблетворява, по шаблон, рамка или купе! Предлагаме изработка на автостъкла от триплекс, закалено и топсоул стъкло! Фирмата извършва рециклиране на стъклопакети когато е възможно ако не предлагаме изработка на нови стъклопакети или втора употреба на добри цени! Демонтаж и монтаж на автостъкла здрави при проблем в рамката или купето! 

Монтажите извършваме на ваш адрес в цялата страна за да не забавяме нормалната експлоатация на превозното средство! Монтираните от нас автостъкла са с дълга гаранция и качество!

 

Рециклиране стъклопакети на автобуси, нови и втора употреба  

Стъклопакети рециклиране, изработка на нови стъклопакети и втора употреба
Рециклиране на стъклопакети на автобуси, изработка на нови стъклопакети, разполагаме с втора употреба стъклопакети за някои модели автобуси!
Монтаж на адрес!
Гаранция и гаранционно обслужване!

 

Автостъкла челни,задни и странични за автобуси в наличност и изработка

Челни, задни и странични автостъкла на склад!
Доставка ако даденото стъкло не е налично!
Европейски, Турски и др. автостъкла за автобуси!
Монтаж на адрес!
Гаранция и гаранционно обслужване!
 

Автостъкла за тролеи

Автостъкла за троеи
 
Автостъка челни, задни и странични за тролеи и др! В наличност и изработка в най-кратки срокове! Монтаж на адрес в цялата страна! Гаранция и гаранционно обслужване!

Автостъкла за трамваи

Автостъкла за трамваиАвтостъка челни, задни и странични за трамваи и др! В наличност и изработка в най-кратки срокове! Монтаж на адрес в цялата страна! Гаранция и гаранционно обслужване!

Автостъкла за влакове

Автостъкла за влаковеАвтостъка челни, задни и странични за влакове и др! В наличност и изработка в най-кратки срокове! Монтаж на адрес в цялата страна! Гаранция и гаранционно обслужване!

Направете вашето запитване сега 

 

БППавтостъкла

Дългогодишен професионалист в продажбата и монтажа на автостъкла!

 

Над 10 години в сферата на продажба и монтаж на автостъкла за автобуси, тролеи, трамваи влакове и други! Фирмата разполага с добре обучен екип от професионалисти за монтаж! Ние добре знаем че времето е ценно за вас, изпълняваме поръчките в най-кратък възможен срок!

Развили сме дейността си монтаж на адрес за ваше улеснение!

Моля пратете запитване или ни се обадете очакваме ви!

 

С радост ще откликнем!